tiistai 16. elokuuta 2016

Aamu-uintihaaste!

Päätinpä haastaa itseni asiaan, josta tulee hyvä fiilis ja hyvä aloitus päivään. Kylläkylläkyllä, aamu-uinti on haasteen nimi. Tekosyitä voi yrittää aamuisin keksiä, mutta nyt tulevan 10 kuukautta voin vain kävellä aamuisin n. 50 metriä rantaan, ihailla aamua ja pulahtaa raikastavaan veteen. Näin pääsee heti aamusta tuntemaan sään, lämpötilan ja seuraamaan vuodenaikojen vaihtelua järvellä.



Tavoitteena on siis pulahtaa uimaan jokaikinen opistolla herätty aamu ja aloittaa päivä reippaasti ja ainakin talvea kohden raikkaasti. Olen koittanut saada joukkooni mukaan porukkaa, mutta ainakin viime viikolla ja tänään olin ainoa aamu-uimari. Saa nähdä saanko vielä yllytettyä itselleni uintiseuraa.





Äitini on näyttänyt aamu-uinti esimerkkiä vuosien varrella mökkeillessämme. Tätä esimerkkiä olen seurannut mökillä ja omilla retkilläni, mutta uinnit ovat selkeästi olleet kesä-aamujen juttu. Joten eiköhän laajenneta, ja haasteta itseä kunnolla. Saa nähdä saanko alkaa tekemään avantoja talvi aikaan, kun pakkasyön jälkeen haluan uimaan.

Keskiviikosta eteenpäin olen melontavaelluksella Tammisaaressa, joten siellä aamu-uinnit onnistuvat varmasti ihan yhtälailla kuin täällä opistolla. Reippaita aamuja!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti