sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Maastoestejuoksu Turarun, haastetta ja hauskaa!


Turarun on maastojuoksutapahtuma, jossa erilaiset esteet ja haasteet odottavat kilpailijoita maalaismaisemassa Euran Turajärvellä.

Juuri tätä tiimimme sai lähtiessämme juoksemaan viestisarjaan Turarun tapahtumaan reilu viikko sitten. Sää oli aurinkoinen, täydellinen syyskuun ulkoilupäivä. Tapahtuma on vielä melko pieni ja kotikutoinen, mutta mukavan meiningin ja haastavan, mutta hauskan radan ansiosta tapahtuma varmasti kasvaa ensi vuoteen.


Juoksureitti oli haastava ja sisälsi rakennettuja esteitä, kuten rengaskasoja, kiivettäviä telineitä, vaahtoa ja pressun alla ryömimistä, mutta myös vaihtelevaa maastoa oli käytetty hyödyksi hyvin. Tiheät metsäpätkät, kivikot ja nousut sekä leveät runsasvetiset ojat tarjosivat varmasti haastetta jokaiselle juoksijalle. Juoksu matka oli n. 5 km. hupi- ja viestisarjassa ja kilpasarjassa reitti kierrettiin 2 x eli matkaa kertyi 10 km. Maalissa ihmiset olivat rintaan asti märkiä, mutaisia ja heinäisiä, mutta mikä tärkeintä hymyileviä!





Lähdin matkaan murtuneen varpaan kanssa, joka vielä aristi. Juoksussa tämä ei haitannut ja kirmailin innoissani hienoa reittiä, mutta juoksun jälkeen jouduin nilkuttamaan paikalta. Ensi vuonna täytyy mennä uudestaan juoksemaan ja toivottavasti ehjällä varpaalla, sen verran hauska tapahtuma on kyseessä. Alta löytyy videokooste juoksusta. Tämän nähtyäsi uskon, että sinäkin innostut lähtemään ensi vuonna mukaan!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti